Pealinnas on lumetõrjeks valmis 80 masinat

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lumesahk peab tagama liikluses kõikide osapoolte ohutuse.
Lumesahk peab tagama liikluses kõikide osapoolte ohutuse. Foto: Toomas Huik

Lume- ja libedusetõrje teostamiseks on Tallinna kommunaalameti lepingupartneritel valmis seatud kokku 80 lumekoristustööde masinat, sealhulgas 37 sahkpuisturit, 19 sahktraktorit ja seitse lumerootorit.

Lumekoristustööde - ja libedustõrjemasinatele on paigaldatud GPS- süsteemid, mille abil kommunaalameti hooldusosakonna töötajad jälgivad talihooldust teostavate masinate tööd, teatas Tallinna linnavalitsus BNS-ile.

Lisaks on valmis väiketehnika kõnniteede ja ülekäigukohtade puhastamiseks ning muu spetsiaalne talvine tänavapuhastustehnika, nagu kallurid ja laadurid.

Talveperioodi alguseks on lepingupartnerid varunud libedusetõrje teostamiseks kokku 8046 tonni naatriumkloriidi, 757 tonni graniitsõelmeid ja 67 tonni kaltsiumkloriidi.

Tallinna tänavaid hooldavad tänavapuhastusfirmad Tänavapuhastuse AS, Teehoolduse OÜ ja OÜ Jaaksoni Linnahooldus esitlevad talihooldustehnikat tuleva nädala teisipäeval Kadrioru staadioni esisel väljakul  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles