Politsei eest põgenenud mees tegi avarii

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tulika tänaval on ennegi avariisid juhtunud.
Tulika tänaval on ennegi avariisid juhtunud. Foto: CISSE NOORMETS

Täna hommikul poole üheksa ajal tegi politsei eest põgenenud mees Tulika tänaval avarii, sõites oma Jaguariga aeda sisse.
 

Kõik algas pihta veidi pärast kaheksat hommikul Paldiski maanteel, kui politsei märkas sinist värvi Jaguari, mis sõitis kuidagi imelikult. Politseinikud kahtlustasid, et juht võib olla purjus ning sõitsid autole järele ja andsid peatumismärguande, millele juht ei reageerinud.

Sõle tänava ja Paldiski maantee ristmikul pööras Jaguar Sõle tänavale. Ühe pealtnägija sõnul sõitis Jaguari kõrvale politsei eraldusmärkideta auto ja pani vilkurid põlema ning sireeni tööle. Samuti anti auto aknast Jaguari juhile sauaga peatumismärguanne.

Jaguari juht tegi aga äkilise manöövri, pööras tagasi Paldiski maantee poole ning tuiskas punase tule all üle ristmiku. Politsei asus liiklushuligaani jälle jälitama.

Politsei pressiesindaja Mihkel Loide sõnul tegi põgeneva Jaguari juht kell 8.35 Tulika tänaval avarii, põrutades oma sõidukiga vastu aeda. Õnnetuses keegi viga ei saanud.

Autot juhtinud 1991. aastal sündinud Anatoli püüdis politsei eest joostes põgeneda, kuid korravalvurid said ta kätte ja viisid mehe võimaliku joobeseisundi kindlakstegemiseks ekspertiisi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles