Fotod ja video: Võidujooksu tänav avati väikese ummikuga

Tallinncity.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Reedel avati taastusremondi läbinud Võidujooksu tänava lõik Laagna tee ja Pae tänava vahel.

Lisaks Võidujooksu tänava remondile tegi AS Merko Ehitus Eesti korda Paepargi tänava ristmiku ning  Maxima Eesti AS korrastas Statoili bensiinijaama ning ehitusjärgus oleva kaupluse juurdepääsutee.

Kommunaalameti tellimusel teostatud Võidujooksu tänava taastusremondi käigus korrigeeriti sõidutee äärekivide kõrgust ning uuendati sõidutee ja kõnniteede asfaltkate, teatas linnavalitsuse pressiteenistus. Pae tänava ja Võidujooksu tänava ringristmikul korrastati ühistranspordi liiklemise hõlbustamiseks rajatud madaldatud äärekiviga ringiosa. Sademevee ärajuhtimise parendamiseks rajati täiendavad restkaevud.

Taastusremonttööde käigus korrastati ka jalgtee lõigud, mis varasemalt puudusid või olid amortiseerunud ning rajati uued ülekäigurajad koos erivalgustusega. Ülekäiguradadele paigaldati vaegnägijate liikumise hõlbustamiseks braikivid. Uuendati liikluskorraldus ning korrastati töömaaga piirnev haljastus.

Avamiseks oli kombe kohaselt vaja läbi lõigata lint ning sel ajal kui asjaosalised kõnesid pidasid, kogunes lindi taha ootama üsna pikk autodejoru.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles