Politsei käis pidutsenud sisekaitseakadeemia vilistlasi korrale kutsumas

Martti Kass
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Eeva Kaun

Sisekaitseakadeemia vilistlased meenutasid Maarjamäe õppehoones kooliaega varahommikuni nii tormiliselt, et naabermajas und ei saadud ja kutsuti politsei.

Maarjamäel elav mees ütleb, et käis paaritunniste vahedega pidutsejaid korrale kutsumas, viimast korda kell neli varahommikul ning kutsus enne veidi kella kahte politsei, kirjutas Õhtuleht.

Reede õhtul ja ööl vastu laupäeva kümne aasta möödumist kooli lõpetamisest tähistanud sisekaitseakadeemia vilistlasi ei suutnud naabri sõnul ka politsei korrale kutsuda.

Põhja prefektuuri pressiesindaja Mihkel Loide sõnul leidsid kohal käinud patrullpolitseinikud pärast, et nad said olukorra lahendamisega hakkama küll ning vilistlased allusid patrulli soovitusele kokkutulekut vaiksemalt pidada.

«Suurem osa seltskonnast liikus siseruumidesse ning need, kes jäid välja, mingit ülemäärast lärmi ei teinud, mis võinuks mitmekümne meetri kaugusel asuvate elumajade elanikke häirida,» väidab Loide.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles