Start pühapäevasele alkorallile? Lähim pood asub Peetri külas

Jonatan Karjus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Poed tallinna läheduses
Poed tallinna läheduses Foto: Ekraanitõmmis

Soome ajaleht Helsingin Sanomat kirjutas, et ühe sadamas oleva kaupluse juhid on valmis viinaturiste pühapäeviti Tallinna piirest välja viima. TallinnCity uuris, millised on Tallinna piirest napilt välja jäävad suurimad poed.

Valisime mõõtmise lähtepunktiks D-terminali, kuhu maabuvad suurimad reisilaevad. Lähima autoga läbitava distantsi mõõtsime Google kaardirakendust kasutades.

Lähim pood on hiljaaegu Ülemiste järve taha Peetrisse rajatud Selver. Selveri kaugus D-terminalist on 6,6 kilomeetrit ning sõiduajaks tasuks planeerida 13 minutit.

Peetri külale järgneb Viimsi, kus saja meetri raadiuses asuvad kaks poodi: Viimsi Market ja Comarket. Kaugus D-terminalist on 11 kilomeetrit ning orienteeruv sõiduaeg 17 minutit.

Viimsi poole sõites jääb 11,7 kilomeetri kaugusele ka Maardu aedlinna Maxima, kuid sinna sõiduks kulub arvestuslikult 19 minutit.

Lääne suunas on lähimad poed Tabasalus, kus 400 meetri raadiuses on Säästumarket, Kallaste pood ja Rimi. Lähima poeni on terminalist 14 kilomeetrit ning sõiduaeg 20 minutit.

Kõige kaugemale jäävad Laagri poed, 15,5 km kaugusele ning sõiduajaks tuleb planeerida 25 minutit.

Keskmiseks kauguseks sadamast, ükskõik millisesse ilmakaarde sõites, jääb lähim suurem pood keskmiselt 11,8 kilomeetri kaugusele ning sõiduajaks kulub 18 minutit ja 48 sekundit.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles