Piletimäng: võida isadepäevaks piletid 80ndate superstaari Midge Ure kontserdile!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Promopilt

Isadepäeval ehk 9. novembril esineb Nordea Kontserdimajas kaheksakümnendate superstaar – Ultravoxi solist Midge Ure. Tallinncity saadab taas piletimängu võitjad seda kontserti kaema!

Šoti muusik, laulja ja laulukirjutaja Midge Ure esineb akustilise kavaga 9. novembril Nordea Kontserdimajas, Tallinnas. Just tema on kuulsaks laulnud lood «If I Was», «Vienna» ja «Dancing With Tears In My Eyes».

Midge Ure on sündinud 1953. aastal Šotimaal. Oma karjääri jooksul on ta mänginud nii laulja kui kitarristina olulist rolli üsna mitmes bändis – nagu näiteks Rich Kids, Visage ja Thin Lizzy. Kõige paremini teatakse teda aga kui Ultravoxi solisti. Just selle bändi repertuaarist on pärit tuntud hitid «Dancing With Tears In My Eyes» ja «Vienna». Alates 1985. aastast on Ure tegutsenud eduka sooloartistina. Juba esimeselt plaadilt jõudis singel «If I Was» UK singlimüügi edetabeli tippu.

Mees oli väga lähedalt seotud ka kuulsa heategevusliku ettevõtmisega Live Aid. 1984. aastal kirjutas ta koos Bob Geldofiga Live Aid hiti «Do They Know It’s Christmas?» ning aasta hiljem oli ta üks suurejoonelise Live Aid kontserdi peakorraldajatest.

Midge Ure kirjutab ja esitab muusikat aktiivselt tänase päevani ning juba sel pühapäeval on teda võimalik näha Nordea Kontserdimajas lummava akustilise kavaga. Soojendusesinejana astub lavale Mikk Tammepõld, kelle debüütalbum oli nomineeritud selle aasta Eesti Muusikaauhindade aasta debüütalbumi kategoorias.

Piletimängus osalemiseks:

Mine Tallinncity Facebooki lehele ja hakka meie fänniks.

Leia postitus teemal: Piletimäng: võida piletid Midge Ure kontserdile Tallinnas!

Jaga ja vajuta «like» ning kirjuta postituse alla oma kontakt (meiliaadress ja/või telefon).

Nii oledki osalenud piletimängus. Tallinncity loosib välja võitjad, kes saavad koos kaaslasega kontserdile minna. Võitjad tehakse teatavaks Facebookis ning nendega võetakse ühendust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles