Lärmakad läbustajad liiguvad vanalinnast südalinna tänavatele

Tallinncity.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Koplis asuva eramu aiale ja naaberaiale on paigaldatud inglisekeelsed hoiatussildid, mis hoiatavad tänaval liikuvate purjus inimeste eest.
Koplis asuva eramu aiale ja naaberaiale on paigaldatud inglisekeelsed hoiatussildid, mis hoiatavad tänaval liikuvate purjus inimeste eest. Foto: KÜLLIKE ROOVÄLI/PM/SCANPIX BALTICS

Kuigi enim pistavad lärmajatega jätkuvalt rinda vanalinlased, on kaebusi tulnud ka südalinna tänavatelt: lärmakaks pidi olema muutunud näiteks  Lootsi ja Tatari tänava kant, kurtsid Tallinncity lugejad. Joodikud on tekitanud pahameelt ka Balti jaama ümbruses ja Koplis.

«Tõepoolest, kõige hullem on olukord jätkuvalt vanalinnas ja seda just nädalavahetuseti. Lisaks vanalinnale on aga kesklinna piirkonnasi rahutud kohad praktiliselt kõik suuremad pubide ja baaride ümbrused,» vahendas munitsipaalpolitsei pressiesindaja Meeli Hunt.

Mupo tema sõnutsi otseselt kaardistamisega ei tegele. «Silma on torganud Tatari tänava Vabaduse platsi poolne nurk, kuhu hommikuks kogunevad hilised pidutsejad välisöögikoha koha juurde keha kinnitama ning pikaleveninud pidu lõpetama. Lisaks mürale on seal tihti ka risustamist,» vahendas Hunt.

Probleeme on tema sõnul olnud ka Tammsaare pargiga, kuhu kogunevad valdavalt noored oma alkoholiga. «Meie noorsootöötajate kogemus näitab, et kui noorteürituse raames alaealised pidustuskohta sisse ei saa, siis asutakse alkoholi tarbima ja pidutsema pargialal,» vahendas ta.

«Suvel on mitmeid väliüritusi ka sadamapiirkonnas - näiteks Patarei vangla kandis ja seal jätkub müra varaste hommikutundideni. Halloweeni ajal oli aga terve linn väga mürarikas ja rahutu,» rääkis Hunt.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles