Paku Kosmose kinosaalidele nimi ja võida aastaks tasuta kinopilet!

Uwe Gnadenteich
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Jelena Vilt

Kino Kosmos IMAX kuulutab välja konkursi kahe uue saali nimele. Võitja, kelle pakutud nimi valitakse saali(de)le saab auhinnaks aastase tasuta sissepääsu ja kutse kino avapeole.

Kokku saab olema kinos Kosmos IMAX kolm saali. Suurima saali nimeks saab seal kasutatava tehnoloogia järgi IMAX, kaks teist saali aga ootavad oma nime kinosõpradelt.

«Kuna kino Kosmos kui kultuuri-ajalooline objekt on tallinlastele väga kallis, siis meie tahaksime väga anda kõikidele kinosõpradele võimaluse osaleda kinosaalidele nime leidmisel. Seepärast otsustasime kuulutada välja toreda konkursi,» selgitas Kosmose kino juht Rein Palosaar.

Konkursil võivad osaleda kõik kinosõbrad. Žürii ootab nimesid kino Kosmos kahele saalile ning eriti on oodatud ideed, mis assotsieeruvad nii kino kui kosmose teemaga.

Ettepanekuid ja ideid oodatakse e-posti aadressile info@kinokosmos.ee kuni 15. novembrini (kaasa arvatud). Kirjas palutakse märkida oma eesnimi ja perekonnanimi, kontakttelefon, e-posti aadress. Ilma nende andmeteta ei saa nimekonkursil osaleda. Kirja teemaks tuleks märkida «KOSMOS». Samuti võib jätta oma ettepanekuid kino Facebook’i lehele sõnumitesse: https://www.facebook.com/KosmoseKino. Võitjad kuulutatakse välja 20. novembril sealsamas. Nendega võetakse ka personaalselt ühendust.

Detsembris avatavas Kosmos IMAX kinos saab näha sisukat filmiprogrammi, aega veeta mängude ja mitmesuguste harivate programmidega ning kinnitada keha kohvikus.

Kosmos IMAX renoveerimise nurgakiviks sai paigaldatud 11.aprillil käesoleval aastal ehtne kosmose objekt – Sihhote-Alini meteoriit, mis langes Maale 12. veebruaril 1947. aastal. IMAXi eripäraks on säravaim pilt ja ülikvaliteetne heli, mida saab nautida senisest suuremal ekraanil. IMAXit ei ole siiani veel üheski Baltikumi ega Skandinaavia kinos, Tallinnast saab piirkonna esimene linn, kus on sellisel tasemel filme võimalus nautida.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles