Mustamäel on homme arvamuspäev «Aita otsustada»

Uwe Gnadenteich
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mustamäe. Männi park.
Mustamäe. Männi park. Foto: Mihkel Maripuu

Kolmapäeval, 5. novembril algusega kell 16 toimub Mustamäel kultuurikeskuses Kaja (Vilde tee 118) linnaosa suur arvamuspäev «Aita otsustada».

Arvamuspäeval toimub Akadeemia tee 30 endise koolihoone asemele rajatava ujulaga spordikeskuse detailplaneeringu lähteseisukohtade avaliku arutelu ning linnaosa elanike seas samas küsimuses läbiviidud küsitluse tulemuste tutvustamine.

«Oleme linnaosas erinevatel aegadel korraldanud mitmeid küsitlusi, millest osavõtt on alati olnud rõõmustavalt rohke ja nägemus, mida linnaosas oleks muuta ja parendada vaja, üksmeelne,» ütles linnaosavanem Helle Kalda.

«Mustamäe ajalehe septembrinumbris kutsusime üles ühiselt otsustama, mida ehitada Akadeemia tee 30 krundile lisaks ujulaga spordikompleksile. Hea meel on tõdeda, et üleskutse leidis ka seekord laia kõlapinda, arvamusi on saabunud ohtrasti – kogukonna aktiivne eluhoiak teeb rõõmu. Tänase seisuga võib öelda, et kõige rohkem poolthääli on saanud linnasaun, aga tulnud on muidki põnevaid ideid. Head mõtted ei lähe kaotsi, vaid pannakse tallele ja võetakse tulevikuplaanide tegemisel arvesse,» rääkis linnaosavanem.

Arvamuspäeva juhib näitleja ja lavastaja Erki Aule, kaasa löövad  Improteatri näitlejad. Arvamuspäevale on oodatud kõik, kellele läheb korda see, kuidas Mustamäel elu edeneb.

Arvamuspäeva ettekanded:

Arhitektide visioon – detailplaneeringu koostaja OÜ Artes Terrae ja linna peaarhitekt Endrik Mänd

Ujula – Indrek Ahlberg, linnaosa vanema asetäitja

Spordikeskus – Elari Lend, Kultuurikeskuse Kaja juhataja

Linnasaun – Helle Kalda, Mustamäe linnaosa vanem

Loosimine: õnn naeratab neile, kes on kohal!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles