Pullike ja Talleke

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pullike ja Talleke
Pullike ja Talleke Foto: Kultuurikava.ee

Restorani Pullike ja Talleke populaarsus kasvab iga päevaga. Valmistame steike Hispaania ahjus Josper, mis ühendab endas lahtise tule ja kinnise, nn vene tüüpi ahju eeliseid. Kütame seda ahju ainult puhta puusöega. Tänu kuumusele (temperatuur on umbes 300 °C) kattub ahju pandud liha või kala silmapilkselt krõbeda koorikuga, mis takistab niiskuse aurustamist ja tagab nii valmimise omas mahlas. Roog tuleb väga õrn ja mahlane! Oma lemmikud leiab valikust ka kala- ja mereannisõber. Steikhaus Pullike ja Talleke pakub parimat kvaliteeti ja sõbralikke hindu! Olete alati oodatud külalislahkes steikhausis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles