Elion plaanib kaablilõhkujalt kahjutasu nõuda

Hanneli Rudi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaevetööd Tallinnas.
Kaevetööd Tallinnas. Foto: Toomas Huik

Elion võib esitada järgmisel nädalal kahjunõude ettevõttele, kelle töömehed lõhkusid eile Lasnamäel kaks optilist sidekaablit.

«Kahjusid me veel kokku rehkendanud ei ole, see jääb järgmisse nädalasse, eile keskendusime parandamisele,» ütles Elioni pressiesindaja Raimo Matvere Postimees.ee'le.

Tema sõnul otsustatakse nii kahjunõude esitamine kui ka selle summa järgmisel nädalal. «Aga tõenäoliselt esitame kahjunõude,» lisas ta. Kaabli lõhkunud ettevõtte nime ei soovinud Elion avalikustada.

Eile kella 11 paiku lõhuti Tallinnas Uuslinna tänaval trassi rajamise käigus kaks Elioni optilist sidekaablit, mille tõttu jäid tundideks tummaks tuhandete pealinlaste telefonid. Samuti ei töötanud osa internetiühendusi ning digi-TV Lasnamäel, Kadriorus ja kesklinnas. Rikke tõttu ei saanud Hansapanga kliendid üle Eesti paari tunni jooksul teha kaardimakseid.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles