Tallinna linn kuulutas välja hulkuvate lemmikloomade püüdmise ja hoidmise hanke

Uwe Gnadenteich
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kassid loomade hoiupaigas.
Kassid loomade hoiupaigas. Foto: Liis Treimann

Tallinna keskkonnaamet otsib ajaperioodiks 2016 kuni 2022 Tallinna hulkuvate lemmikloomade püüdmiseks ja hoidmiseks teenusepakkujaid.

Seitsmeaastane lepinguperiood peaks andma piisava kindluse ka uutele pakkujatele, teatas linnavalitsuse pressiteenistus. Võrreldes praeguse hankelepinguga on uuel perioodil kavas sõlmida lepingud kahes erinevas osas.

Hanke esimene osa on seotud Tallinna linna haldusterritooriumilt hulkuvate lemmikloomade püüdmise ja looma vanale omanikule üle andmise korraldamisega ning hukkunud loomade korjuste koristamisega avalikest kohtadest.

Teise osasse oodatakse pakkumusi tagamaks püütud hulkuvate lemmikloomade hoiuteenuse osutamine, ravimine ja loomade omanikele üle andmine või vajadusel loomale eutanaasia teostamine. Varjupaiga ehitised peavad võimaldama samaaegselt majutada vähemalt 120 kassi, 60 koera ja 10 muud lemmiklooma.

Pakkumuste esitamise tähtaeg on 11. detsembril kell 10.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles