Jürgenson: kaadri liikumist tuleb enne valimisi ikka ette

Uwe Gnadenteich
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toivo Jürgenson.
Toivo Jürgenson. Foto: Peeter Langovits

Tallinna linna IRLi fraktsioon nimetab Eerik-Niiles Krossi ja Yoko Alenderi siirdumist Reformierakonda tavaliseks valimiseelseks kaadri liikumiseks.

«Aasta jooksul, mil IRLi fraktsioon on selles koosseisus Tallinna linnavolikogus demokraatia eest võidelnud, oleme saavutanud nii mõndagi. Kui nüüd on konservatiividest saanud järsku liberaalid, tuleb neile edu soovida võitluse jätkamisel,» ütles Tallinna linnavolikogu IRLi fraktsiooni aseesimees Toivo Jürgenson.

«Nii Krossi kui Alenderiga oli meil koostöö väga hea. Kindlasti on kahju, et kumbki ei leidnud soovi erakonnas jätkata,» lisas ta.

«Enne valimisi toimub poliitikas kaadri liikumist, nii ka sel korral,» ütles Jürgenson. «Eks igasse erakonda tuleb väärikaid inimesi ka juurde, nii ka IRLi. Meiega on liitunud palju eestluse eest seisvaid inimesi ning neid lisandub pidevalt.»

Jürgensoni sõnul soovib IRLi fraktsioon Eerikule ja Yokole jõudu ning konstruktiivset koostööd jätkatakse ka edaspidi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles