Tallinnas toimub veganielustiili tutvustav mess

Jonatan Karjus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Taimetoit
Taimetoit Foto: Peeter Langovits

1. novembril ehk rahvusvahelisel veganipäeval kell 11-18 toimub Tallinnas Mustika keskuses Taimetoidumess, mille eesmärk on tutvustada täistaimseid toite ja veganielustiili.

«Taimetoidumess on aasta-aastalt meelitanud kohale aina rohkem nii osalejaid kui ka külastajaid. Sel aastal on Mustika keskuses üle 60 esitluslaua, kus pakutakse lisaks veganitoidule ka looduslikke ja loomkatsetamata kodukeemiat-kosmeetikat ning eetilisi rõivaid» selgitas taimetoidumessi projektijuht Annika Lepp. Mess on külalistele tasuta.

Taimetoidumessi korraldab Eesti Vegan Selts koostöös loomade eestkoste organisatsiooni Loomus, liikumise Loomade Nimel ja Eesti Loomakaitse Seltsi vabatahtlikega. Messi toetavad rahvusvahelised fondid The Vegan Society ja VegFund, Soome veganikauplus Heluna Shop, Eesti Sojaliit, interjöörikujundaja Space Productions ja Mustika keskus. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles