Nädalavahetus restoranis Massimo

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nädalavahetus restoranis Massimo
Nädalavahetus restoranis Massimo Foto: Kultuurikava.ee

Restoran Massimo toob see nädal lavale ansambli TRAFFIC ning uue pidude sarja "Pidu vene moodi"

Reedel astub restoran Massimo laval üles ansambel Traffic ning laupäeval stardib uus üritus "Pidu vene moodi!", kus parimaid klubihitte mängib ette Dj Baloo

Reedel esitab Traffic parimaid hitte läbi aastate. Traffic on kitarripoppi viljelev bänd, mis on võtnud endale sihiks teha head eestikeelset muusikat. Trafficu alguseks võib pidada 2006. aastat, mil said kokku kitarrist ja laulukirjutaja Stig Rästa ning laulja Silver Laas. Hakati tegema muusikat, mis meeldis mõlemale, liitusid teised muusikud ja nii sündiski TRAFFIC. Asambli populaarseimad hitid läbi aastate: Kesköödisko, Für Elise, Meie Laul, Vastassuunas, Elekter jpt.

Traffic esineb kooseisus:

Silver Laas - vokaal

Stig Rästa - kitarr

Laupäeval alustame uue pidude sarjaga "Pidu vene moodi", kus parimat tantsumuusikat valib teile populaarne vene diskor Dj Baloo. Dj Baloo on eelkõige tuntud Tallinna ühe populaarseima vene peo СКАЗКА residendina. 

Sissepääs on tasuta!
Broneeri laud juba täna numbril +372 568 299 00 või kirjuta meile
kertu@massimorestoran.ee

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles