Noorkuu - 'Kelle laule me laulame?'

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Noorkuu - 'Kelle laule me laulame?'
Noorkuu - 'Kelle laule me laulame?' Foto: Kultuurikava.ee
NOORKUU - „Kelle laule me laulame?“


Kuidas on võimalik, et ühel kontserdil kõlavad koos nii Led Zeppelin kui Miina Härma? Kas on loogiline, et samas muusikapalas astuvad käsikäes nii The Doors’i , Micheal Jackson’i kui 2 Quick Start’i looming? Kas Artur Rinne oleks sobinud laulma The King’s Singersi ridadesse ja milline tekst oleks pidanud tegelikult Mozarti „Väikses öömuusikas“ kõlama?



Küsimusi, mis lähevad järjest arusaamatumaks ja kummalisemaks, võiks esitada veel ja veel, kuid see ei viiks meid tõele grammigi lähemale… Kutsume Teid hoopis kontserdile „Kelle laule me laulame?“. Seal peaksid kõik vastused selguma, aga võib-olla ka mitte :))



Üks asi on selge - päris kindlasti on see seotud mehepoegadega, kes näinud ilmavalgust taaralinnas ja end Noorkuuks nimetavad. Tänane isikkoosseis - Martti Meumers, Rein Kahro, Ilmar Madison, Remi Teras ja Märt Murrik väidavad, et vokaalmuusika piirid on absoluutselt lõputud ning kõigi eelpool mainitud artistide ja heliloojate loomingu mahutamine ühte 70-minutilisse kontsertprogrammi ei ole mingi probleem. Tulge ja vaadake järele!



Vaata ja kuula lisa – http://www.noorkuu.ee


facebook.com/Noorkuugroup



Kontserdid toimuvad:



L. 15.11 kell 19:00 – Tallinna KUMU Auditoorium


R. 21.11 kell 19:00 – Kostivere Kultuurimõis


L. 22.11 kell 17:00 – Vihula Mõis


P. 14.12 kell 17:00 – Tartu Elleri kooli Tubina saal (Lossi 15)



Piletid saadaval Piletilevi müügikohtades ja tund enne kontsertide algust kohapeal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles