Galerii: raekojas avati Tallinn Restaurant Week

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tallinna restoraninädala Tallinn Restaurant Week avamisel raekojas kõneldi numbrites: järjekorras neljas pealinna restorane tutvustav nädal toob söögikohtadesse pea 20 000 klienti ja kohad kaovad lausa sekunditega!

Tallinna restoraninädala avasid selle eestvedajad Martin Breuer, Kalev Tanner ja Paavo Pettai, kõneles ka Tallinna meer Edgar Savisaar.

Pealinna restoraninädala populaarsus on igal aastal märkimisväärselt kasvanud. Tänavu pakub võimalust soodsa hinnaga menüüd mekkida 44 pealinna söögikohta. Mullu pakkusid restoranide nädala raames Tallinna parimad restoranid kokku meeldejäävaid maitseelamusi rohkem kui 15 000 inimesele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles