Milline on linnapea Edgar Savisaare lemmikrestoran?

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinn Restaurant Week 2014 avamine Tallinna Raekojas.
Tallinn Restaurant Week 2014 avamine Tallinna Raekojas. Foto: Tairo Lutter / Postimees

Tallinna restoraninädala avanud linnapea Edgar Savisaar rääkis Postimehe portaalile Tallinncity antud usutluses, et talle meeldivad Tai, Hiina ja teised idamaised söögikohad. «Veel armastan kalatoite, nii et on piisavalt restorane, mille hulgast valida,» rääkis Savisaar.

«Linnavalitsuse alumisel korrusel on selline söögikoht, kus me igapäevaselt kõik lõunatamas käime,» rääkis Savisaar muigega, kui temalt lemmrestoranide kohta pärisime.

Savisaare sõnul olid Tallinna restoranid mõne aasta eest masuajal küll keerulises olukorras, kuid pidasid vastu. «Mul on selle üle hea meel ja tundub, et restorane ootab ees helge tulevik,» selgitas meer.

«Paljudel restoranidel on head ja paremad küljed. Lisaks Eesti parimaks söögikohaks valitud NOAle on ka näiteks siinsamas Tallinna vanalinnas restorane, mida armastavad külastada nii pealinlased kui meie külalised,» rääkis Savisaar.

Linnapea on toetanud ka neljandat aastat järjest toimuvat ning järjest populaarsemaks muutuvat Talllinna restoraninädalat Tallinn Restaurant Week. «Olen ise ka restoraninädalal paljudes neist käinud ning mulle tundub, et meie restoranid on arenenud päris heas tempos,» leidis ta.

Savisaar rääkis, et on külastanaud  restorane maailma eri paigus ning igal paigal on mingi eripära. «Usun, et Eesti restoranid on oma eripära leidnud. Juba käiakse ka meie juures õppimas, usku endasse peab olema,» kinnitas linnapea.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles