Tallinna esimeste klasside lapsed saavad Contra uue lasteraamatu

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tallinna Keskraamatukogu kingib igale sel sügisel Tallinnas esimesse klassi läinud lapsele raamatu

Tallinna Keskraamatukogus esitleti kolmapäeval Contra kirjutatud ja Ulla Saare  illustreeritud lasteraamatut «Kõik on kõige targemad». Tallinna Keskraamatukogu poolt välja antud raamatu saavad kingiks 4746 sellel sügisel Tallinnas oma kooliteed alustanud last. Keskraamatukogu poolt 2007. aastal algatatud raamatute kinkimise projekti eesmärgiks on vahendada lastele head eesti lastekirjandust ja kutsuda lapsi raamatukogudesse.

Tallinna koolide esimesi klasse oodatakse raamatu «Kõik on kõige targemad» üleandmiseks koolidele lähimatesse keskraamatukogu haruraamatukogudesse alates novembrist. Eelnevalt lepivad raamatukogutöötajad koolidega sobivate külastusaegade osas kokku.

«Kõik on kõige targemad» sisaldab kooliteemalisi luuletusi. Contrale iseloomulikult on luuletused lõbusad, säravalt virtuoosse keelekasutuse ja leidlike riimidega. Koolitee, söögivahetund, spordipäev, pinginaabrid – kõiki neid koolielu külgi aitab Contra näha, nagu ikka, veidike omamoodi nurga alt.

Raamatu väljaandmist on toetanud Eesti Kultuurkapital ja Antalis AS. Raamat trükiti Tallinna Raamatutrükikojas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles