Kaupluseomanik: siin on ka varem autoga aknasse sõidetud

Uwe Gnadenteich
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaupmehe 6 maja esimese korruse akendesse on autojuhid ka varem sõitnud.
Kaupmehe 6 maja esimese korruse akendesse on autojuhid ka varem sõitnud. Foto: Sander Ilvest

Kaupmehe tänaval asuva firma Soojuskiir tegevjuht Valdur Kaus suhtub teisipäevasesse intsidenti rahulikult, sest TTÜ rektor Andres Keevallik polnud sugugi esimene sõidukijuht, kes autoga selle maja aknasse sõitis.

«Seda on siin mitu korda juhtunud. Nii lumesaha kui autoga on siin akent tabatud,» ütles Kaus, kelle firma suured aknad on täpselt sellisel kõrgusel, et hooletu sõidukijuht neid tabada võib. Keevallikuga on tal juba kokku lepitud, et too hüvitab kahjud siis, kui nende suurus selgub.

Uue akna saamiseks võib kuluda kuni kuu aega. Niikaua tehakse tööd teibi ja kilega kaetud klaasi taga. Sisemine aknaklaas on pragusid täis ja seal, kus auto seda tabas, on see sissepoole kaardus. Pihta said ka paar akna juures olnud seadet, kuid midagi hullemat ei juhtunud.

Keevallikuga kohtus Kaus samal õhtul, kui rektor oma autoga tema kaupluse akent rammis. Õnnetuse põhjuseks ei pea ta mitte niivõrd rektori joovet kui õnnetut kombinatsiooni, kus vana mees on ülimoodsa auto rooli sattunud. Keevalliku uuel Mercedesel polevat isegi käigukangi. Seda asendab rooli küljes olev nupp ning see, kes pole asjaga harjunud, võib ka kaine peaga seal midagi segamini ajada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles