Keevallik: olen süüdi ja hüvitan kahjud

Jonatan Karjus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andres Keevallik
Andres Keevallik Foto: Teet Malsroos / Õhtuleht

«Mul ei ole mitte midagi lisada, mina olen süüdi. Faktid on teada ja mul ei ole midagi lisada,» ütles teisipäeva õhtul autoga avarii teinud TTÜ rektor Andres Keevallik Postimehele antud usutluses.

Keevalliku sõnul juhtus õnnetus hetkel, kui ta oli auto juba parkinud. Rektori sõnul liikles ta uue, vilistlaste muretsetud masinaga, millel oli käigukang rooliratta juures. «Tõenäoliselt tekkis ühel hetkel käigukangil vale asend ja auto hakkas liikuma. See on oletus, ma ei oska seda teisiti seletada,» vabandas rektor.

Purustatud poeaknaga peaks kõik korda saama, rektor lubas kõik õnnetuse tagajärjel tekkinud kahjud hüvitada. «Võtsin poe omanikuga kohe kontakti ja olen talle öelnud, et kõik kulud mina kannan. Temaga ei ole meil mittemingisuguseid lahkhelisid. See oli üks esimesi asju, mida pärast õnnetust tegin,» kinnitas mees.

Edasiste plaanide kohta ütles Keevallik, et ta tahaks kõigepealt rahulikult mõelda ja siis tegutseda.

Politsei andmeil saadi teisipäeva hilisõhtul kella 22.30 ajal väljakutse Tallinnas Kaupmehe tänavale, kus sõiduauto Mercedes oli sõitnud läbi Kaupmehe 6 asuva kaupluse vitriinakna, vahendas Reporter.ee. Politseinikud tuvastasid sõidukit juhtinud 71-aastasel Andres Keevallikul alkoholijoobe. Juhtunu asjaolude välja selgitamiseks on alustatud väärteomenetlust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles