Tallinna volikogu sotside fraktsiooni asub juhtima Anto Liivat

Jonatan Karjus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pildil Vadim Belobrovtsev, Jaak Juske ja Anto Liivat
Pildil Vadim Belobrovtsev, Jaak Juske ja Anto Liivat Foto: Peeter Langovits

Sotsiaaldemokraatide fraktsiooni Tallinna linnavolikogus asub tänasest juhtima Anto Liivat. Fraktsiooni aseesimehed on Lauri Laats ja Jaak Juske.

«Tallinn paistab kaugelt vaadates justkui klantspilt kilukarbil, aga karp ise on jäänud liiga kauaks avamata ning selle sisu sumbunud nagu Rootsi Surströmming. Pealinna areng on paljudes olulistes valdkondades peatunud ja ainuvõimu nautivad linnajuhid langenud mugava äraolemise ohtlikku embusesse. Minu sooviks on tuua linnajuhtimise köögipool avalikkuse ette ning näidata inimestele, kuidas Tallinna linnas olulised otsused sünnivad,» ütles Tallinna linnavolikogu sotsiaaldemokraatide fraktsiooni esimees Anto Liivat.

«Esimese sammuna avalikustan Tallinna 2015. aasta linnaeelarve eelnõu koos kommentaaridega, et kõigil huvilistel oleks sellest võimalik paremini aru saada. Pikas plaanis töötan selle nimel, et hiljemalt pärast 2017. aasta kohalikke valimisi juhiks pealinna sotsiaaldemokraatide osalusel moodustatud koalitsioonivalitsus,» selgitas Liivat.

Anto Liivat on Estonian Business Schooli juhtimise õppetooli lektor ja ettevõtja. Ta juhib Kuku raadios majandussaadet «Buum» ning on Ettevõtluse Arendamise Sihtasutuse (EAS) nõukogu liige. Anto Liivat oli enne sotsiaaldemokraatidega liitumist Rahvaliidu liige.

* Surströmming ehk hapendatud räim on Rootsi delikatess, mis on tuntud oma vänge aroomi poolest. Räimed asetatakse koos vürtsidega puidust vaatidesse üheks-kaheks kuuks hapnema. Seejärel pannakse kalad konservikarpi ning lastakse veel mitu kuud seista.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles