Äike süütas Harjumaal kaks maja

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Välgulöögist tekkinud tulekahju Rae vallas.
Välgulöögist tekkinud tulekahju Rae vallas. Foto: Ragnar Künnapas

Rae vallas oli eile õhtul kaks tõsist tulekahju, mis päästjate esialgsel hinnangul said alguse välgulöögist.


Eile kell 21.23 sai häirekeskus teate põlevast kõrvalhoonest Smarten Logisticsi lähedal. Tules oli garaaž-töökoda ja tuli ohustas kõrvalolevaid hooneid. Assaku ja Kesklinna komando päästjad said tulekahju kiiresti kontrolli alla ja hoidsid ära tule leviku kõrvalolevatele hoonetele, inimesed tulekahjus kannatada ei saanud, ütles Põhja-Eesti Päästekeskuse pressiesindaja.

Kell 21.36 tuli teade lahtise leegiga põlevast majast Rae vallas Rae teel. Tules oli kahekordne puidust elumaja, mis päästjate kohale jõudes põles lahtise leegiga. Et piirkonna päästeautod olid juba hõivatud garaaž-töökoja kustutustöödega, reageerisid põlengule kaugemate komandode meeskonnad. Tulekahju kustutasid Pirita, Kesklinna ja Lilleküla komando päästjad ning eritehnika. Töid juhtis Ida-Harju vanemoperatiivkorrapidaja.

Maja hävis tules pea täielikult. Inimesed tulekahjus kannatada ei saanud. Põlengult viidi haiglasse tervisekontrolli vingugaasi sissehingamise kahtlusega päästja.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles