Kultuurikatla piirkonna detailplaneeringu avalik arutelu toimub 11. novembril

Uwe Gnadenteich
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Martin Ilustrumm

Põhja-Tallinna Valitsuse saalis (Niine tn 2) toimub 11. novembril kell 15 avalik arutelu Kultuurikatla, Linnahalli ja mere vahelise ala detailplaneeringu avaliku väljapaneku tulemuste tutvustamiseks.

Avaliku arutelu korraldavad Põhja-Tallinna valitsus, Kesklinna valitsus ja linnaplaneerimise amet. Kultuurikatla, Linnahalli ja mere vahelise ala detailplaneering oli  täiendaval avalikul väljapanekul 3.-30. Septembrini, teatas linnavalitsuse pressiteenistus.

Kultuurikatla, Linnahalli ja mere vahelise ala detailplaneering on kavas kehtestada, jättes osaliselt välja planeeritava ala kaguosa, sealhulgas Põhja pst 33 kinnistu. Algselt oli planeeritud ala suurus 11,21 hektarit, detailplaneering on kavas kehtestada 7,01 hektari suurusel alal.

Detailplaneeringut on muudetud võrreldes vastuvõetud lahendusega Põhja pst 35 kinnistu osas. Kinnistust on ette nähtud moodustada kaks hoonestatavat krunti varasema ühe hoonestatava krundi asemel. Neist üks on planeeritud ühiskondlike ehitiste sihtotstarbega Eesti Kaasaegse Kunsti Muuseumi hoone tarvis, teisele saab ehitada kuni 5-korruselised ärihooned. Lisaks on detailplaneeringut korrigeeritud, arvestades varem korraldatud avalike väljapanekute ja arutelude tulemustega.

Detailplaneeringu seletuskirja ja põhijoonisega on võimalik tutvuda Tallinna planeeringute registris. Täiendavat infot saab telefonil 645 7003.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles