Mustamäele ehitatakse 23 miljonit maksev kaubanduskeskus

Jonatan Karjus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rajatav Mustamäe Keskus
Rajatav Mustamäe Keskus Foto: Mustamäe Keskus

Homme alustatakse Tallinnas 23 miljonit eurot maksva Mustamäe Keskuse ehitustöid, et järgmise aasta lõpus avada Tammsaare tee ääres Baltimaade moodsaima kobarkinoga vabaaja- ja kaubanduskeskus.

Mustamäe Keskuse juhatuse liikme Hannes Raagi sõnul on uuest keskusest plaanis luua midagi enamat kui lihtsalt kaubanduskeskus. «Tahame Mustamäe Keskusest kujundada kohalikele elanikele meeldiva kokkusaamiskoha, kus saab lisaks ostlemisele nautida filme Baltimaade moodsaimas kobarkinos, einestada mitmekesist valikut pakkuvates restoranides ning käia spordisaalis energiat ammutamas,» kommenteeris Raag.

«Mustamäel on taolise projekti jaoks ruumi, seda kinnitab asjaolu, et kuigi me pole ehitustöödega alustanud, on tänaseks 90% keskuse pinnast juba rendilepingutega kaetud,” lisas Raag. Mustamäe Keskuse olulisemateks rentnikeks on Rimi, Apollo kobarkino ning spordikeskus MyFitness. Keskuse kahel korrusel ligi 2500 ruutmeetril hakkavad asuma erinevad toidukohad.

Sel nädalal sõlmis Mustamäe Keskus projekti rahastamiseks Swedbankiga laenulepingu. Swedbanki kinnisvara osakonna juhi Ero Viigi sõnul ei leia täna edukates kaubanduskeskustes naljalt tühja rendipinda kuna kaupmeeste huvi sobiliku müügipinna vastu on püsinud juba pikemat aega väga suur. «Usun, et uudne ja omanäoline rajatav Mustamäe Keskus eristub selgelt seni ehitatud kaubanduskeskustest ning saab olema edukas pidevalt muutuval kaubanduspindade turul,» sõnas Ero Viik.

Mustamäe Keskuse ehitajateks on OÜ Astlanda Ehitus ja Eventus Ehitus OÜ. Keskus rajatakse Tammsaare tee äärde, Sõpruse puiestee ja Mustamäe tee vahelisele alale. Keskuse 13 000 ruutmeetrisest pinnast läheb ligi pool kino ja teiste vaba aja veetmise võimaluste tarbeks. Keskuse ehitustööd lõppevad järgmise aasta detsembris.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles