Millised on lugejate meelest Tallinna parimad toidupoed ?

Tallinncity.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toidukorv.
Toidukorv. Foto: Peeter Langovits

Tallinncity üleskutsele vastanutelt saavad supermarketite kõrval kiita ka kesklinna ja Nõmme turu väikepoed.

Tallinncity  üleskutsele vastanud lugejad, kirjutasid, et neile meeldib ostelda Solarise toidupoes, Pirita Selveris, Järve selveris, Ülemiste keskuses, Kristiine keskuses, Sikupilli, Rocca al Mare kaubanduskeskuses ja mujal Tallinas asuvates Prisma supermarketites ja Stockmannis. Kiita saab lugejatelt ka Sõpruse ja Norde Centrumi Rimi ja Smuuli teel asuv Maxima. Üks lugeja nimetas oma lemmikuks Lasnamäel asuva Tallinna linnapoe ehk lipo.

«Minu lemmikpood on Laagri Comarket, sest seal on hea kaubavalik, normaalselt pakkumisi, mõnusalt kompaktne ja kõik vajalik olemas,» kirjutab üks vastaja.

«Sadama Turg on ka väga lahe pood, kuid paraku on trajektoorist tihti väljas. Puuvilja hinna ja valiku tõttu külastan tihti Rimi või Solarist. Turud on muidugi parem valik, sest seal on ka allahinnatud kaupa, kuid paraku sinna tihti ei jõua just lahtiolekuaegade tõttu,» kirjutas üks lugeja.

Oma lemmikuid tõstavad esile ka väikepoodide fännid . «Mulle meeldib väga Nõmme turul Oma Põrsa lihapood liha alati värske ja hind väga soodne pealegi kõik lihad siga lammas veis eestlaste kasvatatud no kodumaine soovitan kõigile,» kirjutab üks lugeja.

«Mulle meeldivad väikesed lähipoed,» kinnitab teine vastaja. «Suurpoode lihtsalt ignoorin: hullunud rahvahulgad ennast oimetuks shoppamas,» nendib ta.

«Tüdrukute pood Kristiines, Tallinnas. Absoluutselt üks parimaid lihavalikuid ja vaieldamatult värske kraam! Soovitan väga soojalt. Kuigi lemmikpoeks nimetasin Rocca, siis lihakraam tuleb kõik sealt,» vastab üks kommentaator. «Kassisaba pood ja Telliskivi Comarket forever,» kõlab ühe vastaja seisukoht.

«Minu «lemmikpood» on ka see, mille lähedal elan ja kus mul mugav käia on. See ju ei tähenda kohe, et see ka linna parim pood oleks,» leiab üks üleskutsele vastanu.

«Üheski poes ei ole kunagi kõike olemas. Inimesed käivad poes seal, kus nad vajaliku kõige mugavamalt kätte saavad. Kus see täpselt asub, oleneb sellest, mis see vajalik asi hetkel on, kus nad ise on ja mida nad mugavuse all momendil silmas peavad,» arvab teine. «Ilusa ilmaga võib see olla pood jalutuskäigu kaugusel, koleda ilmaga hoopis selline, kuhu võimalikult kuiva jalaga transpordist ukseni pääseb, kiirel ajal selline, kus kassasaba on kõige lühem jne,» leiab ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles