Mustamäe saab Baltikumi moodsaima kobarkino

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Apollo logo
Apollo logo Foto: Apollo

Kinooperaator Apollo avab järgmisel aastal uues Mustamäe Keskuses kuue saaliga kobarkino, mis mahutab ligi 800 külastajat.  

Mustamäele rajatav kuue saaliga kobarkino on osa Apollo meelelahutusmaailmast, mis kõrgub läbi keskuse nelja korruse. Lisaks kinole avab Apollo Mustamäe Keskuses ruumika raamatupoe ning kohvi- ja mahlabaari Blender.

Mustamäel avatav kino on Apollo kolmas kobarkino Eestis. Tallinna südalinnas asuvas Solarise keskuses opereerib Apollo seitsme saaliga kinokompleksi, mis mahutab ligi 1600 külastajat. Pärnus on ettevõttel 420-kohaline kolme saaliga kobarkino.

Mustamäe Keskus rajatakse Sõpruse puiestee ja Mustamäe tee vahelisele alale. Keskuse 13 000 ruutmeetrisest pinnast läheb ligi pool kino ja teiste vaba aja veetmise võimaluste tarbeks. Keskuse planeeritud avamisaeg on detsembris 2015.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles