Rannarahva muusem kogub käpikuid

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Rannarahva Muuseum

Viimsi Rannarahva muuseum kogub installatsiooni tarvis käpikuid: neid saab tuua või saata Rannarahva muuseumisse ja Viimsi vabaõhumuuseumisse kuni 15.novembrini. Käpikuid kogutakse ka virtuaalselt Rannarahva muuseumi lehel Facebookis.

Jõulukuus saavad käpikud osaks toredast installatsioonist Rannarahva muuseumis, Viimsi vabaõhumuuseumi jõulukülas ja veebis.

«Käpikute keele tundmaõppimiseks korraldab Rannarahva muuseum käpikute kogumise kampaania. Üksikud käpikud, auguga käpikud, väikseks jäänud käpikud, pesus nässu läinud käpikud, poolelijäänud käpikud, ajahambast puretud käpikud, tuttuued käpikud – olgu käpikute saatus või elukaar milline iganes, kõik kogume kokku,» öeldakse kogumisaktsiooni tutvustuses.

Käpikusse tuleks peita kindlasti ka lugu selle valmimisest, saamisloost, kaotamisest või leidmisest, kinkimisest, seotud inimesest või sinust endast rääkiv lugu, mis võiks mahtuda 100 sõna sisse. «Lisa pilt oma käpikust - kasukavarrukast piilumas, riiulil lesimas, varrastel valmimas, pesukorvis norutamas, vanalinnas jalutamas, tööd tegemas või suvepuhkust nautimas. Pane juurde väike lugu ja postita lehele,» kutsub tutvustus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles