Lõpupidu (Выпускной!)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lõpupidu (Выпускной!)
Lõpupidu (Выпускной!) Foto: Kultuurikava.ee

„Lõpupidu“ on raju komöödia sellest, kuidas jätta oma kooliga hüvasti nii, et mälestus sellest ei kustuks iial.


Sünnipäev ja jaanipäev kordub igal aastal, kuid kooli lõpupidu on ainulaadne ning vaid kord elus.



Kuna lõpuaktuse igavad kõned ja sõnavõtud on noorte jaoks tõeline piin, otsustavad abituriendid oma peo ise korraldada.



Ühe lõpuklassi abituriendid valmistuvad peoks aga erinevalt. Hiphopparid filmivad videoklippi, peoloomad varuvad kõvasti kärakat, süütu noormees valmistub esimeseks seksuaalkogemuseks, aga armunud Romeo plaanib kinkida pruudile kihlasõrmuse. Kõik noored on sihikindlad – sellest peab kujunema unustamatu öö!



Paraku kujutavad lapsevanemad ja õpetajad õiget lõpupidu „veidi“ teistmoodi ette. Nende pidu peab olema viks ja viisakas, kus laual kartulisalat ja tantsuks meeldiv estraad. Mida lähemale lõpupeo kuupäev jõuab, seda tulisemaks muutuvad pinged täiskasvanute ja abiturientide vahel. Koolist saab lahinguväli, kus noored ja vanad vahendeid valimata võitlust peavad.



Filmi „Kibe!“ loojate uus meistriteos näitab meile ehedat ja unustamatut venepärast koolilõpupidu!


Kurjad keeled räägivad, et kui Venemaal on kevadeti lõpupidude hooaeg, siis kohalikud elanikud eelistavad pigem kodus istuda ja tänavale mitte nina pista. Isegi kui need jutud ei vasta tõele, pakub see film teile igal juhul unustamatu elamuse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles