Ei. Tohi. Magama. Jääda. (Before I Go to Sleep)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ei. Tohi. Magama. Jääda. (Before I Go to Sleep)
Ei. Tohi. Magama. Jääda. (Before I Go to Sleep) Foto: Kultuurikava.ee

Mälestused defineerivad meid. Kujuta ette, et kaotad need iga kord, kui magama jääd. Oma nime, identiteedi, mineviku ja isegi inimesed, keda sa armastad – kõik see kaob igal ööl. Ja siis hakkab sulle tunduma, et ainuke inimene, keda sa usaldama peaksid, räägib sulle ainult poole tõest...



Pingeline põnevusfilm EI. TOHI. MAGAMA. JÄÄDA. jutustab Nicole Kidmani kehastatavast 47aastasest Christine'ist, kes hommikuti ärgates ei tunne ära ei voodit, kus ta lamab, ega tuba, mis teda ümbritseb. Rääkimata mehest, kes on ta kõrval. Nimelt kannatab Christine raskekujulise amneesia all, mille tõttu puudub naisel võime moodustada uusi mälestusi. Oma elu riismetest kinni hoidmiseks peab ta päevikut, mille lugemisega ta igat päeva alustab. Ajapikku hakkab ta aga aimama tegelikkuse varjus peituvat kohutavat tõde.



EI. TOHI. MAGAMA. JÄÄDA. peaosades on Oscari-võitjad Nicole Kidman (“Eyes Wide Shut” 1999) ja Colin Firth (“The King’s Speech” 2010) ning Ridley Scotti põnevikust “Valede rägastik” (“Body of Lies” 2008) tuntud Mark Strong.



Film põhineb kirjanik S.J. Watsoni ülemaailmsel bestselleril, mis on tõlgitud ka eesti keelde.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles