Vaata, millistesse restoranidesse saab veel Tallinna restoraninädala raames kohti broneerida!

Tallinncity kontrollkahvel
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Restoran Senso
Restoran Senso Foto: Kultuurikava.ee

Õhtusöögikohad Tallinna restoraninädalal Tallinn Restaurant Week lähevad kui soojad saiad, kuid vabu lõunalaudu leidub rohkem. Kolmekäigulise õhtusöögi eest Tallinna restoraninädalal tuleb välja käia 20, kaht käiku sisaldava lõuna eest 10 eurot sööja kohta.

Restoraninädala korraldajate kinnitusel avanes broneerimissüsteem kõigile soovijaile 25. oktoobril kell 6 hommikul ning esimesed paar tundi oli kohti kõigisse restoranidesse – nagu igal aastal napsasid aga kiiremad reageerijad endale just soovitud kohad. «Kui täpselt soovitud ajaks soovitud restorani kohti ei saa, võib ju muuta kuupäeva või kellaaega,» soovitas TRW üks korraldajatest Martin Breuer.

Õhtusöögile tasub mõelda restoranides, mis pole ehk veel nii tuntud: näiteks Olümpia hotellis asuv Senso lõpetab õhtusöögi legendaarse Olümpia juustukoogiga, apelsinisalati ja meekärjega, mereäärne Hiina teemaja ja restoran Cha Dao peakokk Zhiqiang Jiang pakub mekkimiseks vürtsikat Gong Bao lambaliha ja end  fusion köögiga esitlev Mix vanalinnas lubab üllatada siguriga maitsestatud brüleekreemiga.

Õhtusöögile sai end esmaspäeval veel kirja panna ka pealinlaste ühes lemmikpaigas, Õismäe kandis asuvas Umamis, kus restoraninädala raames pakutakse pannil praetud heigifileed sidruni-suvikõrvitsarisotto ja parmesanise ahjus küpsetatud porruga ning vanalinnas asuv Itaalia pizza- ja grillrestoran Al Bastione lubab sööjaid rõõmustada mõõkkalasteigiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles