Mupo: metsa visatud prügi võib viia omanikuni

Jonatan Karjus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Priisle risustus
Priisle risustus Foto: Munitsipaalpolitsei

Munitsipaalpolitsei patrullid avastasid Lasnamäelt, aadressil Priisle 27 puhkuseks ja grillimiseks mõeldud alalt ehitusjäätmeid, vana mööblit, autorehve ning muud olmeprügi.

«Kurb on. Ühed näevad vaeva, et hoida oma koduümbrus korras ja teised lagastavad, nagu jaksavad,» rääkis risustuse avastanud patrulliosakonna vaneminspektor Aleksandr Kukk. «Seda enam, et tegime suuri jõupingutusi, et tabada eelmised Priisle ala risustajad ning oleme järjepidevalt Priisle piirkonda erilise tähelepanu all hoidnud. Tegemist on suhteliselt värskelt ladustatud prügiga.»

Patrull suutis olmejäätmeid ja muud prahti inspekteerides leida piisavait asitõendeid võimaliku süüdlase kohta ning alustas menetlust.

Sellel aastal on Priisle puhkeala risustajaid trahvitud juba kolmel korral. Maksimaalne trahv jäätmehoolduseeskirja nõuete rikkumise korral on kuni 800 eurot. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles