Elektriraudteel rakendub septembris uus piletimüügisüsteem

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elektriraudtee vahetab lähiaastail oma vanad rongid uute vastu.
Elektriraudtee vahetab lähiaastail oma vanad rongid uute vastu. Foto: Toomas Huik.

Kuu aja pärast, 6. septembril läheb Elektriraudtee üle uuele kiipkaardi-põhisele piletimüügisüsteemile.Kuu aja pärast, 6. septembril läheb Elektriraudtee üle uuele kiipkaardi-põhisele piletimüügisüsteemile.


Uue süsteemi tulekul muudab ettevõte oma seniseid hinnakujunduse põhimõtteid. «Esmalt tuleb rõhutada, et kõigile meie reisijatele säilib võimalus sõita rongiga jätkuvalt sama raha eest, mis tänagi. Küll aga diferentseerime me hindu, tõstes paberkandjal üksikpileti hinda,» selgitas Elektriraudtee avalike suhete juht Norbert Kaareste.

Tema sõnul on uue hinnakujunduse puhul eeskujuks võetud Tallinna ühistranspordisüsteem, kus on näiteks bussist ostetav paberkandjal üksikpilet samuti kallim. Paberkandjal üksikpilet on rongis edaspidi mõne krooni võrra kallim kui sõidukaardile müüdav üksikpilet.

Paberkandjal üksikpilet jääb ühtlasi ka ainsaks paberpiletiks Elektriraudteel. Edaspidi näiteks paberkandjal kuukaarte enam elektrirongides ei müüda. Elektriraudtee sõidukaart hakkab maksma 40 krooni. Septembrikuus jagatakse sõidukaarti aga tasuta kõigile, kes soetavad kuukaardi või laevad sellele sada krooni.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles