Pinnase vajumisest võib Stroomi piirkonnas tekkida reostus

Uwe Gnadenteich
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pinnase vajumine Stroomi parkla juures.
Pinnase vajumine Stroomi parkla juures. Foto: Linnavalitsuse pressiteenistus

Aktsiaselts Tallinna Vesi on tuvastanud Tallinnas Stroomi ranna piirkonnas oleva Tihase heitveekollektori kohal pinnase vajumise, mis võib kaasa tuua keskkonnareostuse tekkimise.

«Olukorra lahendamise eest vastutab AS Tallinna Vesi kui elutähtsa teenuse osutaja. Seetõttu on AS Tallinna Vesi reovee ning sademevee ärajuhtimise nii palju kui võimalik ümber suunanud teistesse ümberkaudsetesse kollektoritesse. Samuti on AS Tallinna Vesi paigaldanud pumba, võimaldamaks Tihase kollektorist reovesi ja sademevesi juhtida paralleel-kollektorisse,» teatas keskkonnainspektsiooni avalike suhete nõunik Leili Tuul.

Ta lisas, et täna keskpäevase seisuga ei ole reostust tuvastatud. Keskkonnaministeerium koos oma allasutuste keskkonnainspektsiooni ja keskkonnaametiga jälgivad olukorda ja vajadusel jagavad täiendavat infot.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles