Stroomi ranna parkla on pinnase vajumise tõttu suletud

Uwe Gnadenteich
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Stroomi rannast Haaberstisse viiv kergliiklustee on ühes kohas põhjalikult ära vajunud ning liiklejad peavad edasi pääsemiseks väikese ringi tegema.
Stroomi rannast Haaberstisse viiv kergliiklustee on ühes kohas põhjalikult ära vajunud ning liiklejad peavad edasi pääsemiseks väikese ringi tegema. Foto: Martin Ilustrumm

Stroomi ranna piirkonnas asuva heitveekollektori kohal kipub pinnas vajuma ja seetõttu on ümber suunatud liiklus sealsel kergliiklusteel ning remonttööde tõttu suletud Stroomi ranna Paldiski maantee poolne parkla.

«Oleme tuvastanud pinnase vajumise Tihase heitveekollektori kohal. Seetõttu oleme reovee ning sademevee ärajuhtimise nii palju kui võimalik ümber suunanud teistesse ümberkaudsetesse kollektoritesse. Samuti oleme  paigaldanud pumba, võimaldamaks Tihase kollektorist reovesi ja sademevesi juhtida paralleel-kollektorisse,» selgitas Tallinna Vee kommunikatsioonijuht Mariliis Mia Topp.

Tihase kollektor on sõlmpunkt, mille kaudu juhitakse Mustamäe ning Kristiine piirkonna reovesi ning osaliselt ka sademevesi Paljassaare reoveepuhastusjaama.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles