Laupäeval peetakse Laagris rattalaata

Tallinncity.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jalgrattad.
Jalgrattad. Foto: Erakogu

Škoda uues esinduses Škoda Laagris peetakse laupäeval 25. oktoobril kella 10-16

rattalaata.

Juba viiendat aastat toimuv rattalaat on üritus, kus on kohal rattamaailma suuremad ja väiksemad tegijad ja kõik rattasõbrad, kel sooviks osta, müüa, vahetada, teatas korraldaja. Käesoleval aastal on rattalaadal esmakordselt oma sõiduvarustust müümas Tanel

Kangert ja Rein Taaramäe.

Kauplemas on valdav enamus Eesti suurematest jalgratta- ja spordipoodidest ning

hulk eraisikuid, kokku üle 60 osaleja. Esimene rattalaat toimus 2010. aastal ja seda külastas üle 3000 inimese. Järgmistel aastatel on külastajate arv järjest kasvanud.

Laadalt leiab nii uut kui kasutatud kaupa, esindatud on valdav enamus Eesti jalgrattamaailma ettevõtetest. Kaupmehed on hooaja lõpul välja tulnud rohke valiku vaid laadapäeval kehtivate eripakkumistega, mistõttu on rattalaat parim koht soetamaks soodsalt endale rattavarustus.

Ainulaadse võimalusena saab Rattalaadal registreeruda mitmetele 2015 hooaja võistlustele ja sarjadele tavahinnast oluliselt soodsamalt – Estonian Cup, Filter Maanteekarikasari ja Temposõidu Karikasari, Škoda MTB kolmapäevakud, Eesti Rahva velotuur, TriStar Estonia triatlon, Marimetsa Cup. Laadal on esmakordselt võimalik registreeruda MTBEST Rattamaratonide sarjale ja Gran Fondo Estonia võistlusele.

Rattalaadale on otsustanud kauplema tulla ka Eesti hetke kaks kõige edukamat maanteeratturit Tanel Kangert ja Rein Taaramäe. Kangert plaanib saadud tulu anda rattaklubi Viko arengu hüvanguks. Taaramäe annetab müügist kogunenud tulu Rein Taaramäe Rattaklubi noortele varustuse soetamiseks.

Rattalaat lõpeb «afterpartyga» ööklubis Venus Club, kus toimub ka Estonian Cup 2014 hooaja autasustamine.

Rattalaat toimub 25. oktoobril kella 10-16 Škoda Laagri esinduses, aadressil Pärnu mnt.

543, Laagri. Sissepääs külastajatele tasuta. Eraisikutele kauplemine eelregistreerumise alusel ning samuti tasuta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles