Doktor Proktori puuksupulber (Doktor Proktors prompepulver)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kergelt hullumeelne doktor Proktor leiutab kogemata maailma võimsaima puuksupulbri. Kahe kohaliku põngerja ootamatust külaskäigust doktori majja saab alguse isemoodi sõprus ja sensatsiooniline äriprojekt. Krapsakas patsidega Lise ja pisike punapea Bulle aitavad doktor Proktori puuksupulbrit kogu maailmale tutvustada. Üllas tegevus muutub aga ohtlikuks, kui kuri hr Thrane oma kahe jõleda jõmpsikaga haruldast leiutist enda valdusse tahavad saada.


"Doktor Proktori puuksupulber" on moodne ja lõbus muinaslugu. Möll toimub maailmas, kus normaalseid inimesi hulludeks peetakse, loomad, kellest sa midagi teada ei taha, kanalisatsioonikaevudes hiilivad ning süütu puuks otse kosmosesse lennutada võib.



Dubleeritud Industrial Productions stuudios filmistuudio Estinfilm tellimusel. Tegelastele annavad eesti keeles hääled Tõnu Oja, Margus Jürisson, Anett Demjanov, Andrus Kasesalu, Andres Liivak, Kristi Aule jt. Tõlkija: Jaanus Jõekallas, dublaažirežissöör: Oleg Davidovitch, produtsent: Mati Sepping.




Norra 2014

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles