Fotod ja video: Tallinncity testis Ülemiste keskuse liutoru

Uwe Gnadenteich
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Äsja avatud Ülemiste keskuses on ka viis puhkeala, millest üks pakub nii suurtele kui väikestele külastajatele võimalust liutoruga teiselt korruselt esimesele sõita.

Tallinncity tahtis vahetult enne avamist liutoru testida, kuid ainus läheduses viibinud laps hakkas miskipärast liulaskmist pelgama ning nii ei jäänudki ajakirjanikul muud üle, kui ise teiselt korruselt esimesele vuhiseda.

Sõit oli lahe, torusse mahub vabalt sisse ka üsna kogukas inimene ning korraks läheb sõit põnevalt kiireks. Toru on aga ehitatud nii, et selle lõpuosas kaob kiirus jälle ära ja nii pole ohtu, et keegi allviibijatele otsa kihutaks.

Ülemiste erinevatel puhkealadel saab tasuta kasutada iPade, seal on ka arvutite ja telefonide laadimise võimalus. Ülemiste juhi Guido Pärnitsa sõnul on puhkealad mõeldud nendele inimestele, kes tahavad keskuses sõpradega kohtuda, kohvi juua või niisama ilma suuremate kulutusteta aega veeta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles