Miks Kentucky Fried Chicken ei tulnud Ülemiste keskusse?

Uwe Gnadenteich
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
KFC logo on näha ka paari nädala eest ajakirjandusele saadetud 3D pildil.
KFC logo on näha ka paari nädala eest ajakirjandusele saadetud 3D pildil. Foto: Ülemiste keskus

Kuigi vahepeal levisid kuulujutud, et uuenenud Ülemiste keskuses hakkab tegutsema ka Ameerika frantsiisi Kentucky Fried Chicken'i söögikoht, on täna selge, et KFC toodangut siin lähiajal maitsta ei saa.

Ülemiste keskuse juht Guido Pärnits on pisut hämmastunud selliste kuulujuttude tekkest.

«Me ei ole kunagi öelnud kellelegi, et KFC peaks siia tulema. Me oleme seda ainult omavahel rääkinud. Muidugi oleme tellinud projekte selle konkreetse asja kohta. Ja kui me kunagi tegime keskuse 3D vaadet, siis me panime ühe logona sinna peale ka KFC oma. Ilmselt keegi nägi seda pilti ja tegi sellest järeldused,» arvas Pärnits.

Tegelikult olnud asi nii, et KFC olevat Ülemiste keskuse vastu küll huvi tundnud, kuid siis jäi asi mingil põhjusel nende poolt katki. «KFC frantsiisi ostjad Eestis ja kogu Venemaal pöördusid minu poole ja tahtsid keskuses pinda rentida. Me tegime nendele korraliku pakkumise. Neil olid juba plaanid valmis joonistatud kuni toolide paigutuseni välja ja siis neil juhtus midagi. Kas nad ei saanud frantsiisi asju korda  või oli midagi muud, aga nad pakkusid meile KFC asemel välja ühte teise järgu burgerirestorani, aga seda me ei tahtnud,» rääkis Pärnits.

Ta lisas, et tänaseks on keskuse pinnad välja renditud ning see on kindel, et lähiaastatel keskuses KFC toodangut maitsta ei saa.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles