Kelmid soovivad korterites õhuniiskust kontrollida

Jonatan Karjus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nõmme
Nõmme Foto: SCANPIX

Nõmme elanikele on helistanud isikud, kes linnaosavalitsusega sõlmitud kokkuleppele viidates soovivad korteritesse pääseda, et kontrollida õhuniiskuse, tolmu ja hallituse taset.

Nõmme linnaosa vanema Tiit Teriku sõnul puudub linnaosal igasugune seos sellise tegevusega.

«Meiega võttis ühendust Pihlaka 14  elav proua, kes rääkis, et talle helistanud meesterahvas tutvustas end võõrapäraselt kõlanud nimega firma esindajana ja selgitas, et koostöös linnaosavalitsusega kontrollivad nad korterites niiskust, tolmu ja hallitust,» rääkis Terik.

Pihlaka 14 elanik võttis ühendust korteriühistu esimehega, kellele oli laekunud mitu sarnast päringut. Kahtlustati pettust ja otsustati pöörduda linnaosavalitsuse poole. «Naisterahvas rääkis kiiresti ja tema jutus oli väga palju kõlavaid nimesi,» kommenteeris Terik.

«Tegemist on inimeste petmisega, sest selliseid kokkuleppeid linnaosavalitsusel ühegi ettevõttega ei ole. Meil puuduvad praegu andmed, kas linnaosa nimel esinedes püütakse midagi müüa. Kindlasti ei peaks inimesed  võõraid oma kodudesse sisse laskma ning sellistest kõnedest tuleks linnaosale teada anda,» lausus linnaosavanem.

TallinnCity proovis korduvalt kõnealusele ettevõttele helistada, kuid kõnedele ei vastatud. Meile teadaolevalt sooviti sarnast skeemi kasutades koduõhu puhtust mõõta ka Pirita linnaosas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles