Lasnamäel pakutakse tasuta õigusabi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna õigusapteek Lasnamäe linnaosavalitsuses.
Tallinna õigusapteek Lasnamäe linnaosavalitsuses. Foto: Andres Haabu

Eesti Juristide Liit korraldab 26. novembril «Lindakivi» kultuurikeskuses tasuta õigusnõustamise nii eesti kui vene keeles.

Nõu antakse perekonnaõiguse, elatisrahade nõuete, pärimisõiguse, töölepingu seaduse, töövaidluste lahendamise, korteriühistute problemaatika/kaebused KÜ tegevuse peale, maksuõiguse, kohtusse pöördumise, kohalike omavalitsuste ja riigiasutustega suhtlemise ja dokumentide vormistamise, lepingu- ja võlaõiguse alal.

Nõustajatena on registreerunud vandeadvokaat Meelis Pirn, kes annab nõu lepinguõiguse, võlaõiguse, perekonnaõiguse, ja kohtusse pöördumine alal ning vandeadvokaat Kai Amos, kes nõustab soovijaid lepinguõiguse, võlaõiguse ja kohtusse pöördumine korral.

Vandeadvokaadi abi Sergei Tšurkin annab nõu töölepingu seaduse ja lepinguõiguse, õigusnõunik Külli Kaldvee, riigi- ja kohaliku omavalitsuse vaidluste ja perekonnaõigusega seotud küsimustestes.

Nõu annab ka Eesti Korteriühistute Liidu Tallinna ja Harjumaa büroo juhataja Raimo Jõgeva, kes aitab lahendada korteriühistute vaidlusi ja nõudeid ning tarbijakaitse komisjoni esimees Enn Tonka valdkonnaks on tarbijakaitse probleemid, vaidlused ja vaidemenetlus.

Kohal on ka õigusnõustajad Jana Kitter, Krista Paal ja Vambola Olli, samuti jurist Olga Vaarmann, kes nõustavad soovijaid perekonnaõiguse, elatise, võlaõiguse, lepingutega seonduvate probleemide, töövaidluste jms. korral. Notar Eve Põtter annab nõu notaritehingute ja pärimisõigusega seotud küsimustes.

Varasemalt on tasuta nõustamised olnud väga populaarsed. Lisainfot ettevõtmise kohta saab Eesti Juristide Liidu kodulehelt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles