Uuring: tallinlased eelistavad ostukohana suuremaid kaubanduskeskuseid

Jonatan Karjus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rocca al Mare keskus
Rocca al Mare keskus Foto: SCANPIX

TNS Emori igasügisene Tallinna kaubanduskeskuste uuring näitab, et jätkuvalt on juhtkohal Rocca al Mare keskus, mis on oma positsiooni kindlustanud.

Emori uuringuekspert Kersten Jõgi sõnul on Rocca al Mare keskus tuntuim ja suurima ostjaskonnaga ostukoht, mida Tallinna ja Harjumaa elanikud peavad ka parimaks tööstuskaupade ostukohaks.

Ostjatele on Rocca al Mare keskus eelkõige meeldiv ja avar ning laia kaubavalikuga ostukeskkond, kus on kogu perega hea ostelda ning aega veeta.

Tuntuselt ja ostjaskonna suuruselt järgnevad liidrile Kristiine keskus ja Ülemiste keskus. Kersten Jõgi selgitab, et laiaulatuslikud ehitustööd on Ülemiste keskuse positsiooni küll nõrgestanud, kuid stabiilselt kõrge spontaanne tuntus ning eestlaste armastus suurte keskuste vastu annab kindluse, et homme avataval uuenenud keskusel on potentsiaali liidriks tõusta.

Emori uuringus küsitleti 1000 Tallinna ja Harjumaa elanikku vanuses 15–74 aastat, valim oli esinduslik kogu Tallinna ja Harjumaa vastavaealise elanikkonna suhtes. Uuring toimus augustis ja septembris 2014. aastal telefoniintervjuudena.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles