Ennet: Savisaare nimi toob saali rahvast täis

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Psühhiaater Jüri Ennet.
Psühhiaater Jüri Ennet. Foto: Erakogu

Keskerakondlase. psühhiaater Jüri Enneti sõnul tagavad rahvale tuntud nimed teatritegijaile publiku ja teevad nendegi nimed tuntumaks.

«Selge on see, et taolisi nimelisi etendusi saab teha vaid vägevate nimedega,» kommenteeris mees ajalehes Pealinn NO99 plaani tuua veebruaris lavale muusikal «Savisaar». «Kui etendusel on nimeks Napoleon, Vitsut või Savisaar, toovad sellised peategelased rahva saali igal ajal!»

Nii ei kavatse etendust eirata ka näiteks reklaamiguru Linnar Priimägi. «Ostke mulle pilet ja räägime pärast etendust uuesti,» sõnas Priimägi ajalehele Pealinn.

Enneti sõnul reklaamib etendus siiski pigem tegijaid kui nimikangelasi. «Savisaar valimiste eel lisareklaami ei vaja, ta on selletagi kõva mees!» lisas Ennet. «Küll aga võib selliste tuntud nimedega tegelemine kergitada muusikali autorite iseteadvust.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles