Boost Juice Bars avab Ülemiste keskuses mahlabaari

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Boost Juice Bars» logo
«Boost Juice Bars» logo Foto: Wikipedia

Värskest toorainest tervislikke mahlu ja smuutisid valmistav Boost Juice Bars kett avab homme uue baari Eesti suurimas kaubanduskeskuses Ülemistel.

 «Nõudlus tervislike toodete vastu aina kasvab. Ülemiste Boosti baar on veelgi samm edasi Boosti baaride innovatiivses ja silmatorkavas disainis,» sõnas Boost Juice Bars Eesti tegevjuht Robert Tohver.

Boost Juice Bars sai alguse 2000.aastal Austraalias, kui Janine Allis otsis oma kasvavale perele tervislikku alternatiivi tavapärasele kiirtoidule. Sellest ajast alates on maailmakaardile kantud üle 320 Boost Juice baari, neist tervelt 8 Eestis.  Menüüs olevad mahlad, smuutid ja hottie’d, sisaldavad valmistatakse värsketest puuviljadest ja väherasvasest külmutatud jogurtist.

Boost Juice baarid asuvad lisaks peagi avatavale Ülemiste ka Tallinnas Kristiine keskuses, Rocca al Mare keskuses ja Solaris keskuses, Tartus Tasku keskuses ja Lõunakeskuses, Narvas Astri keskuses ning suveperioodil ka Pärnu rannas.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles