Jaak Allik: Savisaar ei jää mastaabilt ja võimsuselt Evita Perónist palju maha

Tallinncity.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
N099 hittmuusikali «Savisaar» reklaam
N099 hittmuusikali «Savisaar» reklaam Foto: Teater NO99

Teatrimees Jaak Allik arvas raadio Kukule antud intervjuus, et Keskerakonna esimehe Edgar Savisaare isiksus ei jää võimsuselt maha Evita Perónist, kelle elu kajastavat muusikali on Eestis kaks korda lavastatud.

«Tegemist on tõepoolest vägeva isiksusega ja kui me meenutame Eestis kaks korda lavastatud muusikali Evita, kus on tegelasteks Argentiina diktaator Perón ja tema abikaasa, siis ega Savisaar oma isiksuse mastaabilt ja võimsuselt palju maha ei jää,» rääkis Allik Kuku hommikuprogrammis.

«Mul on ainult üks küsimus. NO teatri inimesed ju kindlasti teavad, et valimiste eel tuleb igasugune propaganda ainult kasuks sellele, kellest juttu on. Ükskõik kas see on satiiriline või groteskne ja nad hakkavad kuu enne valimisi Savisaarele võimsat propagandat tegema. Miks nad seda teevad, sest ma ei usu, et nad Savisaare fännid on?» küsis Allik.

Kuula raadio Kuku intervjuud Jaak Allikuga, kus räägitakse ka sellest, millise Eesti poliitiku isiksus kannaks välja ooperi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles