Rae vald saab uue põhikooli ja lasteaia

Jonatan Karjus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lapsed
Lapsed Foto: Mari-Liis Pintson

Rae vallavolikogu võttis eile vastu vastu valla eelarvestrateegia, mis näeb ette Peetri alevikku uue põhikooli ja lasteaia ehitust.

Vallavanem Mart Võrklaeva sõnul tehakse valla üks suuremaid investeeringuid uue põhikooli ehitamisse aastal 2015- 2016 ning uus kool saab plaanide järgi olema Peetris Vana – Tartu maantee ääres Sepa elamurajooni lähedal.

 «Peetri ja Järveküla piirkonna jaoks on ehitatav põhikool väga oluline objekt, kuna tänased lasteaialapsed vajavad  kõik koolikohta. Kuid lisaks peame oluliseks, et piirkonnas tegutseks ka huvialakool. Uue põhikooli ehitamisel laiendame ka sportimisvõimalusi täiskasvanutele», kommenteeris vallavanem.

Rae valla elanike arv jätkuvalt kasvamas ja lähiaastatel on näha vajadust veel ühe lasteaia järele. «Peetri piirkonnas sünnib lapsi kõige rohkem ja kõige suurem vajadus uue lasteaia järele on tekkimas  just seal. Kasvutempo jätkumisel näeme tulevikus veel ühe lasteaia ehitamise vajadust, mille oleme praegusel hetkel eelarvestrateegias planeerinud aastatele 2017-2018,» sõnas vallavanem Mart Võrklaev.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles