Brave Capital avab renoveeritud endise Maalehe maja novembris

Uwe Gnadenteich
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toompuiestee 16 maja avatakse novembris.
Toompuiestee 16 maja avatakse novembris. Foto: Brave Capital

Investeerimisfirma Brave Capital avab põhjalikult renoveeritud Toompuiestee 16 kinnistul asuva hoonetekompleksi novembrikuus.

Brave Capitali juhatuse liikme Veljo Kuuse sõnul soetas BC kontserni kuuluv Merelootsi Arenduse OÜ kinnistu 2012. aastal eesmärgiga krunt korrastada. «Oleme oma lubadustest kinni pidanud ja hooned põhjalikult renoveerinud ning sõlminud lepingud sobilike üürnikega. Tänaseks oleme projekti investeerinud üle pooleteise miljoni euro,» ütles Kuusk.

«Käesolevaks ajaks on Brave Capital endapoolsed renoveerimistööd täies mahus lõpule viinud. Hetkel üürnikud tegelevad renditud pindade sisustamisega. Plaanime hoonetekompleksi avada novembrikuus,» lisas Kuusk.

Toompuiestee 16 aadressil asuval 1997 ruutmeetrisel krundil on peahoone, kus tegutseb restoran ja sotsiaaldemokraatide peakontor. Peamaja kõrval asuvates ärihoonetes on ennast sisse seadnud veel kaks toitlustuskohta. Ehituse peatöövõtja oli Nordlin Ehitus ja haldamisega tegeleb BC Property Management.

Brave Capital on Eesti- ja väliskapitalil põhinev investeerimisfirma, mis tegeleb erinevate varade ja osaluste soetamise ning projektide finantseerimisega. Brave Capital portfelli suurus on sada miljonit eurot.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles