Savisaar suhtus omanimelisse muusikali rahulikult

Uwe Gnadenteich
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Muusikali «Savisaar» pressiteatega kaasas olnud fotot tähelepanelikult uurides selgub, et linnavalitsuse vastas oleval majal rippuv plakat on fototöötlus.
Muusikali «Savisaar» pressiteatega kaasas olnud fotot tähelepanelikult uurides selgub, et linnavalitsuse vastas oleval majal rippuv plakat on fototöötlus. Foto: NO99

Keskerakonna esimees ja Tallinna linnapea Edgar Savisaar suhtus uudisesse muusikali «Savisaar» lavaletoomisest huumoriga.

Ühe linnaametniku sõnul olevat Savisaar võtnud uudise vastu rahulikult ja kerge huumoriga. Ajakirjandusele sel teemal kommentaaride jagamiseks linnapea siiski aega ei leidnud.

Savisaare asemel vastas linnapea referent ja erakonna pressiesindaja Taavi Pukk.«Keskerakond on alati suhtunud teatrikunsti väga hästi ning loomulikult peame lugu ka NO teatrist. Antud etenduse kohta on aga veel nii vähe informatsiooni, et raske on midagi täpsemalt öelda,» teatas Pukk.

«Ilmselt on tegemist poliitilise satiiriga, millel on kahtlemata ühiskonnas oma ülesanne täita. Senikaua kuni see pole pahatahtlik, ei ole põhjust sellesse ka kuidagi halvasti suhtuda,» lisas ta.

Teater NO99 teatas eile, et tuleva aasta veebruaris etendub Nordea Kontserdimajas viiel korral hittmuusikal «Savisaar». Muusikali lavastajad on Ene-Liis Semper ning Tiit Ojasoo. Lavastusega kaasneb reklaamikampaania üle linna. Esietendus on 6. veebruaril 2015 Nordea kontserdimajas.

1. märtsil 2014 on Eestis riigikogu valimised. Samal päeval on ka muusikali «Savisaar» viimane etendus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles