Pop-up moepood ZERO° kolis Viru keskusesse

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Viru Keskus

Käesolevast nädalast on Viru Keskuse aatriumis end sisse seadnud Eesti moedisaini tutvustav ja müüv hüpikpood ZERO°. Eesti disainerite rõivaid ja aksessuaare saavad kõik moehuvilised linnasüdames uudistada ja osta kolme nädala vältel.

Viru keskuse esimesel korrusel asuv  ZERO° pakub suurt valikut kodumaist moedisaini sellistelt brändidelt nagu Uschanka, Tiina by Tiina Talumees, SWÄRK, LÄHEB, kood.ee, samuti on pop-up poes esindatud Kristel Kuslapuu, Liisa Soolepa, Raili Nõlvaku, Pamela Peepsoni ja Triinu Pungitsa looming.

Eelnimetatud rõivabrändide valikut täiendavad aksessuaarid moemärkidelt New Vintage by Kriss, Kätlin Kaljuvee, Mare Kelpman, MERÏKH ja Jukocute. Lisaks on kohal MiNU ja Läti brändi One Wolf teksavalik nii meestele kui ka naistele.

Moerõivastele ja aksessuaaridele lisaks on pop-up poes võimalik uudistada kodumaise kohvritootja Playluggage erinevaid mudeleid ning looduslike aroomiküünlaid Valhalla Factory’lt. Pop-up poe sisustusele aitas omalt poolt kaasa Eesti mööblitootja Borg.

Pop-up pood ZERO° on avatud 9. novembrini Viru Keskuse esimesel korrusel kella 9-21.ZERO° on Tallinna Loomeinkubaatori esitluskeskkond moe- ja aksessuaaridisainerite loomingule, mis igapäevaselt tegutseb Baltika kvartalis aadressil Veerenni 24.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles