Lucy (Lucy)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lucy (Lucy)
Lucy (Lucy) Foto: Kultuurikava.ee

Scarlett Johansson mängib nimiosa Luc Bessoni uues märulipõnevikus LUCY. Film esitab küsimuse, milleks oleks inimene suuteline, kui oskaks kasutada tavapärase 10% asemel 100% oma ajumahust?



Noor ja muretu üliõpilane Lucy leiab end juhuse tahtel allmaailma hämarate tehingute keskelt narkomuulana. Vägisi peidetakse tema kehasse pakk tugevat sünteetilist kemikaali, mille lekkimise tagajärjel suudab Lucy aga olukorra ootamatult enda kasuks pöörata. Temast saab halastamatu võitleja, kes väljub tavapärase inimloogika raamidest. Lucy hakkab maailma järk-järgult uut moodi tajuma ning on aina tugevnevate üliinimlike võimete abil suuteline kogu end ümbritsevat mõjutama...



Oma filmides "Leon" (1994) ja "Viies element" (The Fifth Element, 1997) on legendaarne režissöör ja stsenarist Luc Besson loonud ühed meeldejäävaimad ning karmimad naissoost märulikangelased filmiajaloos. Nüüd on Luc Besson tagasi oma uusima filmiga LUCY - märulipõnevik, mille peaosades Scarlett Johansson (“Tasujad”) ja Morgan Freeman (“Nüüd sa näed mind”), samuti Korea staar Min-sik Choi (“Vana poiss” 2003) ja Amr Waked (“Lõhepüük Jeemenis”).



Filmi tõlkis Piret Nukki.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles